WIE

Het gezicht achter Concept4Interior, is Pieternel Kuijpers.

Na haar eerder afgeronde studie aan de Hoge Hotelschool Den Haag en een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de reis- evenementenbranche besloot Pieternel, toen zij in Londen woonde, haar oude droom te verwezenlijken en haar ‘Graduate diploma Art & Design’ aan de ‘Chelsea University of the Arts’ te behalen. Sinds 2009 mag zij zichzelf interieur ontwerper noemen. Tevens heeft zij zich gecertificeerd tot verkoopstyliste bij House of KIKI en is zij aangesloten bij het Centraal Netwerk van Verkoopstylisten (CNVV).

Nu, terug in Nederland, bundelt Pieternel haar passie voor interieurontwerp en haar organisatietalent in haar bedrijf Concept4Interior, bureau voor persoonlijk interieurontwerp en bouwbegeleiding. Haar creativiteit, de indrukken opgedaan tijdens haar vele buitenlandse reizen en haar talent voor het creëren van een stijlvol en comfortabel interieur, zet zij in om tot een uniek interieurontwerp te komen. Een interieurontwerp dat de persoonlijkheid van de bewoners en het karakter van het pand toont en tegelijkertijd praktisch, haalbaar en leefbaar is.

Nieuwsgierig?
Bel of mail geheel vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek met Pieternel om de huidige situatie te bekijken en van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.