WERKWIJZE & TARIEVEN

Voorafgaand aan elk project vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt het programma van wensen, eisen en mogelijkheden opgesteld.

Een belangrijk punt bij het opstellen is het beschikbare budget in combinatie met de mogelijke rollen die Concept4Interior kan vervullen. Dit kan variëren van het opstellen van een schetsontwerp, moodboard en/of kleur advies tot een compleet advies met een volledig interieurplan of zelfs bouwbegeleiding.

In dit plan van aanpak kunnen de volgende stappen aan bod komen:

Fase 1: Interieurvoorstel, bestaande uit een sfeer collage (mood-board), kleur advies en (schets)ontwerp waarbij ideeën en sfeer worden uitgelicht.

Fase 2: Tekeningen van de ruimte worden gemaakt om inzicht te krijgen in de indeling van de ruimtes (gerealiseerd in 2D en/of 3D). Dit kan uitgebreid worden met een lichtplan voor de ruimtes.

Fase 3: Het voorstel wordt gedaan in de vorm van een sampleboard met betrekking tot meubels, stoffering e.d.

Fase 4: Het plannen en begeleiden van de verbouwing (zie bouwadvies).

TARIEVEN
Elk project is uniek en daarom maakt Concept4Interior,aan de hand van een vrijblijvend en kosteloos gesprek een offerte op maat.
Concept4Interior hanteert in haar offertes een uurtarief van € 65,- exclusief btw en reiskosten (buiten een straal van 15 km van Heemstede zijn de reiskosten € 0,25 per km).

FLITS ADVIES

Ook als u de verbouwing in eigen hand wilt houden is een kort advies over de mogelijkheden vaak een goed startpunt om uw plannen te concretiseren. U kunt bij Concept4Interior een eenmalig advies inwinnen voor € 275 exclusief btw.

Het flits advies bestaat uit: Een afspraak op locatie waar we gezamenlijk de voorkeuren, wensen en mogelijkheden nader bekijken. Aan de hand van dit bezoek wordt een voorstel voor de ontwikkeling opgesteld bestaande uit een schetsontwerp/plan en tips voor de verbouwing en/of in te richten ruimtes.