INTERIEURONTWERP

Goed interieuradvies en -ontwerp maken een wereld van verschil.

Een goed interieur is in balans. De indeling, inrichting, de accessoires, de verlichting en aankleding passen bij elkaar. Of je voorkeursstijl nu landelijk, klassiek of modern is, uiteindelijk gaat het erom een sfeer te creëren, waar iemand zich thuis voelt.

Concept4Interior adviseert over alle facetten van een verbouwing en vertaalt verschillende wensen, ideeën en voorkeuren naar een stijlvol, sober en passend interieur. Of je nu een nieuwe woning gaat betrekken, een pand laat bouwen, of een bestaande woning opnieuw wilt inrichten. Het is van groot belang dat een werkplek zowel motiveert als concentreert en tegelijk aansluit bij de bedrijfsfilosofie. Daarnaast is thuiskomen in een woonomgeving, waarin men zichzelf herkent cruciaal.

Van het allereerste advies en ontwerp, naar het bewaken van de planning tot de aanschaf van meubels en accessoires en de daadwerkelijke inrichting. Concept4Interior kan het voor je uitvoeren, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Dat maakt interieurontwerp geen luxe, maar een zorg minder.