BOUWADVIES

Bij de bouw of verbouwing van een woning zijn er duizend en één dingen waar je rekening mee moet houden. Het begint al met de vraag met welke aannemer je het beste in zee kunt gaan, of hoe je een offerte moet beoordelen.

Concept4Interior kan al deze keuzes, vragen en dilemma’s voor je organiseren, stroomlijnen en uitwerken. Dan hoef je niet meer op zoek, maar wordt het zoeken voor je gedaan en zijn ook de prijsdiscussies tot het hoogst haalbare gevoerd.

Indien gewenst zet Concept4Interior haar ruime ervaring met project planning in, en kan zij als persoonlijke adviseur en regisseur optreden in alle fasen van het (ver)bouw proces om uw woondroom te verwezenlijken.

Om tot die droom, zonder nachtmerries tussendoor, te komen werkt  Concept4Interior  met een passend stappenplan dat als leidraad dient voor de bouwbegeleiding. Zo komen opdrachtgever en uitvoerders niet voor verrassingen te staan en worden deadlines voor oplevering gegarandeerd.

Het bevordert de communicatie tussen opdrachtgever en aannemer en kan je kosten besparen. Dat geeft een goed gevoel en zekerheid.